Logo Stijen Bijbaan Gorinchem Baan Gorinchem Uitzendbureau Gorinchem

Klantverhaal

Klant

Gorkumse Fietskoerier

Klantverhalen Stijen De Gorkumse Fietskoerier

Inleiding

Stijen, de arbeidsbemiddelaar voor jong talent in Gorinchem, heeft het doel om lokale werkgevers te koppelen aan jong, lokaal talent. Ons doel is om een verschil te maken in de lokale arbeidsmarkt, en tegelijkertijd onze klanten te verrijken met frisse, nieuwe inzichten. Een van onze meest recente succesverhalen is de samenwerking tussen Stijen en de Gorkumse Fietskoerier, een dynamisch fietskoeriersbedrijf in Gorinchem.

De Uitdaging

De Gorkumse Fietskoerier had een groeiende vraag naar een betrouwbare, energieke koerier om hun snel uitbreidende klantenkring te bedienen. Ze hadden behoefte aan een individu met passie voor duurzaamheid, een goede kennis van de lokale omgeving en een positieve instelling.

De Oplossing

Stijen ging op zoek naar het perfecte talent dat niet alleen voldeed aan de eisen van de Gorkumse Fietskoerier, maar ook de waarden van het bedrijf deelde. We hebben een enthousiaste jongen geïdentificeerd die graag actief bezig wilde zijn. We zijn toen uitgekomen bij de 18-jarige Hidde die na het behalen van zijn VWO-diploma een tussenjaar heeft genomen. Nu ondersteunt hij Marcel Herrewijn (eigenaar) in zijn dagelijkse bezigheden en is hij wekelijks 32 uur te vinden in zijn mooie vest van de fietskoerier.

Klantverhalen Stijen De Gorkumse Fietskoerier

Extra Zichtbaarheid

Om onze samenwerking kracht bij te zetten, heeft Stijen reclame laten plaatsen op de bakfietsen van de Gorkumse Fietskoerier. Deze bakfietsen fietsen nu rond door de stad Gorinchem, waardoor onze zichtbaarheid wordt verhoogd. Het weerspiegelt onze gedeelde waarden van duurzaamheid en lokale betrokkenheid.

Klantverhalen Stijen De Gorkumse Fietskoerier
Klantverhalen Stijen De Gorkumse Fietskoerier

Conclusie

Het succesverhaal tussen Stijen en de Gorkumse Fietskoerier illustreert onze toewijding aan het creëren van win-win situaties tussen lokale bedrijven en lokaal talent. We zijn er trots op dat we een positieve bijdrage kunnen leveren aan de lokale economie van Gorinchem en tegelijkertijd de carrières van jonge professionals kunnen ondersteunen. We kijken uit naar meer succesverhalen en verdere samenwerkingen met bedrijven in Gorinchem die op zoek zijn naar uitzonderlijk talent!

Mogelijkheden bespreken?

Benieuwd hoe we uw organisatie kunnen helpen aan jong talent? Neem dan contact met ons op!

Loïc van Prooijen

CONTACT

Vul hieronder je gegevens in en we zullen spoedig contact met je opnemen!