Logo Stijen Bijbaan Gorinchem Baan Gorinchem Uitzendbureau Gorinchem

Klantverhaal

Klant

SuperYacht Spares

Video afspelen

Inleiding

SuperYacht Spares is een van de eerste klanten van Stijen. Vanaf de start hebben we een prettige relatie. Afgelopen maand zijn we langs gegaan om onze samenwerking uit te lichten! Bekijk hierboven de video waarin Timo Dam (directeur) meer vertelt over onze samenwerking.

Samenwerking

”Stijen heeft over de jaren heen zijn uiterste best gedaan om passende kandidaten te vinden. En dat is gelukt!” SuperYacht Spares heeft op alle fronten behoefte aan jonge talenten. Zowel op kantoor als in het magazijn lopen een aantal jongeren. In de loop der jaren hebben we ons ingezet om SuperYacht Spares te voorzien van tijdelijke krachten die niet alleen aan de directe behoeften voldoen, maar ook het potentieel hebben op op lange termijn waarde toe te voegen.

Toekomstgericht

Timo: ”Wat ook heel erg leuk is en ook een uitkomst in deze tijd, is dat de jongeren ook weer vrienden en vriendinnen hebben in hun omgeving waar ze zich begeven en daar ook laten weten dat ze het leuk hebben bij ons.” SuperYacht Spares kijkt verder dan alleen het werk dat de jongeren verrichten. Ze zien in dat ze op lange termijn veel profijt kunnen hebben aan een jong talent die tijdelijk bijspringt. Zo kunnen ze blijven hangen voor een vaste baan of zelfs reclame maken bij andere potentiële kandidaten.

Sporadisch

Ook voor (last minute) eendaags klussen staan we klaar voor SuperYacht Spares. Timo: ”Dan hebben we binnen het bedrijf gewoon echt iedereen nodig. Op dat soort momenten blijven er ook klussen liggen. Dat kan van alles zijn. En juist ook voor dat soort klussen nemen we contact op met Stijen.”

Aandacht

Aandacht voor de kandidaat staat altijd voorop. We willen altijd dat er een goede match ontstaan, want hierbij hebben zowel de werkgever als werknemer het meeste profijt bij. Timo: ”Net als bij iedere bureau is een plaatsing niet altijd een succes. Alhoewel, het komt weinig voor, maar wat ik prettig vind is dat Stijen direct actie onderneemt bij problemen. Ze regelen niet alleen een vervanging, maar leggen de kandidaat ook uit wat er misging, wat hartstikke fair is. En waar volgens mij iedereen profijt van heeft.”

Mogelijkheden bespreken?

Benieuwd hoe we uw organisatie kunnen helpen aan jong talent? Neem dan contact met ons op!

Loïc van Prooijen

CONTACT

Vul hieronder je gegevens in en we zullen spoedig contact met je opnemen!