Logo Stijen Bijbaan Gorinchem Baan Gorinchem Uitzendbureau Gorinchem

Ons Team

Sinds de start van Stijen werken wij aan de groei van onze organisatie. We streven ernaar om zowel onze sollicitanten als werkgevers zo persoonlijk mogelijk te benaderen. Daarom zal je het meeste contact hebben met vaste contactpersonen vanuit Stijen: Sam, Jurre en Loic!

Jurre

Hallo,

Mijn naam is Jurre, een jongen uit Gorinchem die ook moeite had met het vinden van een passende baan. Ik ken en begrijp daardoor de uitdagingen waar je mee geconfronteerd wordt. Persoonlijke aandacht staat daarom centraal in alles wat ik doe. Of het nu gaat om het maken van CV's of het voorbereiden van sollicitatiegesprekken. Ik neem de tijd om jou, jouw vaardigheden en jouw ambities echt te leren kennen om zo een passende baan voor jou te vinden!”

Loic

Hoi,

Mijn naam is Loïc. Ik richt mij op het helpen van jongvolwassenen aan een passende baan. Zelf heb ik in het verleden ook geworsteld met het vinden van werk, en daarom begrijp ik als geen ander de uitdagingen waar je mee te maken kunt krijgen. Ik geloof dat het belangrijk is om de tijd te nemen om jou als individu echt te leren kennen. Door deze persoonlijke benadering kan ik gericht op zoek gaan naar een baan die past bij jou!

Sam

Hallo,

Ik ben Sam en ik kom uit de regio Gorinchem. Ik ben een enthousiast persoon die graag denkt in oplossingen, hoe groot de uitdaging ook is. Bij Stijen ben ik verantwoordelijk voor het vinden en beheren van zowel klanten als kandidaten. Het blijft lastig om als jongere een passende baan te vinden, maar met onze hulp hopen wij dit een stuk gemakkelijker te maken!

Kennismaken?

CONTACT

Vul hieronder je gegevens in en we zullen spoedig contact met je opnemen!