Logo Stijen Bijbaan Gorinchem Baan Gorinchem Uitzendbureau Gorinchem

Stijen bemiddelt

Stijen
is een
jongeren
uitzendbureau

Bekijk onze 
introductievideo

Voor de lokale werkgever

Stijen

Het vinden van de juiste werknemer kan vaak lastig en tijdrovend zijn. Bij Stijen vinden wij dat dit makkelijker maar vooral sneller moet. Wij begrijpen dat het vinden van een passende kandidaat voor uw organisatie verder gaat dan alleen het matchen van vaardigheden op een CV. Daarom geven we prioriteit aan persoonlijke aandacht om de visie en waarden van uw bedrijf echt te begrijpen. We hebben een groot netwerk met lokale jongeren uit de regio om zo het passende jonge talent te vinden voor uw onderneming! 

Contact

Door sterke relaties op te bouwen en open te communiceren, streven wij ernaar om kandidaten voor te stellen die niet alleen gekwalificeerd zijn, maar ook bijdragen aan het langetermijnsucces van uw organisatie.

Vacature plaatsen

Een vacature plaatsen is gratis. Wij gaan vervolgens op zoek naar een perfecte match. Pas wanneer we deze hebben gevonden, betaalt u. No cure, no pay.

Jongvolwassenen

Stijen is opgericht door twee vrienden uit Gorinchem. Twee jongens die dichtbij hun doelgroep staan. Hierdoor hebben we een poule met interessante kandidaten kunnen opbouwen.

Lokaal

Stijen is een lokaal uitzendbureau dat zich focust op de regio Gorinchem. Wij helpen lokale ondernemers met personeelsproblemen. Al onze kandidaten komen ook uit de regio.

Onze Diensten

Uitzenden
Geen gedoe, alles loopt via Stijen. Wij zorgen voor alle administratieve processen, wet- en regelgeving, etc. U betaalt een factor over het bruto uurloon en hoeft verder niets te doen.
Werving & selectie
Wij zoeken de juiste kandidaat voor uw vacature. U neemt de kandidaat zelf in dienst. U betaalt eenmalig een bedrag voor het vinden van de juiste kandidaat.
Detacheren
De jongvolwassene bij ons in dienst en bij jullie aan de slag. Detacheren geeft jou, als werkgever, meer zekerheid. Voorafgaand spreken we samen met de werknemer de contractduur af.

Laat Stijen het beste jong talent voor u vinden!

CONTACT

Vul hieronder je gegevens in en we zullen spoedig contact met je opnemen!